Menu

Desert Fox Team



    A csapat logója:

Fotógaléria

Támogatók

Támogatók jelentkezését várjuk!

























Adományokat elfogadunk - segítsen, hogy segíthessünk.

1. Gicica (Webdesign/kapcsolat)

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egyéb

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox. Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.



Rohangálás...

2010.01.12. 19:33 - Desert Fox

Az utóbbi napokban elég sok rohangálás volt, de most már némi látszatja is van a munkáknak! Mondhatnánk, hogy alakul, mint púpos gyerek a prés alatt...  :-)

Tegnap a jól megszokott MIO GPS-emet elcseréltem Csabi barátom Garmin GPS készülékére, mert csak arra tudják feltölteni a navigációhoz nélkülözhetetlen Afrika térképet. Gyorsan felrobogtam vele Pestre és a WorldGate Kft-nél felpakolták a szükséges térképet. A Bamako Irodában megkötöttem az utasbiztosításokat, és a KA-VOSZ által felajánlott küldeményért is beugrottam, aztán irány haza Veszprémbe. Útközben újabb ötletem támadt, és betértem Székesfehérváron a kedvenc túraboltomba, hogy vásároljak 1-2 túranadrágot, amelyeknek lecipzárazható a nadrágszára, és így könnyen rövidnadrággá alakíthatóak. Ha akarom, akkor hoszúnadrág, ha akarom, akkor pedig rövidnadrág. Praktikus lesz Afrikában, ahol elég nagy a hőingadozás...

Közben újabb, iskolák által felajánlott segélycsomagok érkeztek tele ceruzákkal, tollakkal, és egyéb tanfelszerelésekkel. Köszönjük minden kedves gyerkőcnek, aki a gyűjtésben részt vett! Az általatok küldött csoportképek az osztályról felkerültek az autónk oldalára felragasztott matricára is, hogy ország-világ, s az afrikai gyerekek is lássák, hogy kik voltak azok a szorgalmas, segítőkész magyarországi diákok, akik azt a sok mindent küldték nekik.  :-)

Az osztályképek ide a honlapunkra is felkerültek a "Segítők" oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://desert-fox.blog.hu/api/trackback/id/tr41667387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.
Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.

Copyright © 2009. Desert Fox
Minden jog fenntartva!


süti beállítások módosítása