Menu

Desert Fox Team



    A csapat logója:

Fotógaléria

Támogatók

Támogatók jelentkezését várjuk!

























Adományokat elfogadunk - segítsen, hogy segíthessünk.

1. Gicica (Webdesign/kapcsolat)

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egyéb

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox. Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.



Nouadhibou - Nouakchott

2010.01.27. 10:47 - Desert Fox

Január 27.  Nouadhibou - Nouakchott

Ma útközben leugrottunk az Atlanti-óceán partjára egy kis halászfalu mellé, egy kicsit pancsolni. Nagyon kellemes volt!  :-)

A halászfaluban viszont megdöbbentünk, hogy milyen szegénységben, milyen rossz körülmények között élnek az emberek! A gyerekek a tenyerüket nyújtva futottak az autók után, és amikor megálltunk, hogy adjunk nekik néhány apróságot, hirtelen még többen rohanták meg az autót, hogy szinte az utunkat állták. Szerencsére cukorkából jól felpakoltunk, így jutott mindegyiknek, sőt az ajándékot kérő felnőtteknek is tudtunk adni konzerveket, teát, gyufát, öngyújtót és ruhákat.

Sokan, akiknek homokot jobban bíró autójuk van, továbbmentek B2 Beach-re, további pancsolásra, de sok autó, velünk együtt inkább továbbment a fővárosba, Nouakchottba. Egy nagyon jópofa, otthonos kis panzióban szálltunk meg, ahol a kocsikat is zárt helyre tudtuk tenni. Hosszú napok (talán Zagora) óta ismét meleg zuhany! :-)
Az idő egyébként nagyon kellemes! Reggel egy kicsit hűvös van, elkel a pulóver, de később már 30 fok körül van, és éget a nap! Kezd jó színünk lenni!  :-) Furcsa lesz hazamenni a mínusz 10 fokba!

A bejegyzés trackback címe:

https://desert-fox.blog.hu/api/trackback/id/tr221708325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.
Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.

Copyright © 2009. Desert Fox
Minden jog fenntartva!


süti beállítások módosítása