Menu

Desert Fox Team



    A csapat logója:

Fotógaléria

Támogatók

Támogatók jelentkezését várjuk!

























Adományokat elfogadunk - segítsen, hogy segíthessünk.

1. Gicica (Webdesign/kapcsolat)

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Egyéb

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox. Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.



Támogatóink

2009.10.08. 02:39 - Desert Fox

Szponzori információ: Letölthető PDF

Plakát: Letölthető PDF

 

 

Legyen Ön is a szponzorunk!

 

A Budapest-Bamako 2010-ben minden eddiginél nagyobb és izgalmasabb lesz. A futam a napi rádiós, televíziós tudósítások mellett egyre nagyobb súllyal szerepel az online-, és a nyomtatott médiában. A Budapest-Bamako Rally különlegessége folytán nagyon hamar a nemzetközi és a hazai sajtó figyelmének középpontjába került. Az elmúlt években több száz cikk és rádióműsor foglalkozott ezzel az eseménnyel, a brit Travel Channel pedig 95 országban közvetítve figyelte az eseményeket. 2010-ben az RTL Klub közreműködésével műholdas közvetítéssel naponta nyomon követhetik a nézők a Rally alakulását.

 

A kétszáz induló csapat embert és gépet próbáló viadalát a Budapest-Bamako ideje alatt az RTL Klub napi tudósításokban közvetíti. Az RTL Klubon évek óta futó Dakar összefoglalók műsor sávjában a Budapest-Bamako lesz majd látható januárban. "A Budapest-Bamako az emberek szívében már teljesen átvette a Dakar helyét, most jött el az ideje, hogy a képernyőkön is helyet találjunk ennek a nemzetközileg is elismert eseménynek" - mondta Héder Barna, az RTL Klub sport főszerkesztője. A futam népszerűsége évről évre nő, míg a Dakaré jelentősen csökkent. Mint ismeretes, a 2010-es Dakarra nem nevezett egyetlen magyar csapat sem.

 

A Budapest Bamakonak jelen pillanatban 4 médiapartnere van:

-          RTL KLUB,

-          Motorrevü,

-          4x4 Magazin, és a

-          szabadban.hu

 

Bízunk benne, hogy az elmúlt évek tendenciája folytatódik és 2010-re tovább nő az esemény iránti érdeklődés és média megjelenés. A hazai és nemzetközi szinten is egyre szélesebb ismertség által partnereink megjelenése is mind szélesebb körben lesz lehetséges.

 

 

Mivel támogathat bennünket?

 

1. Anyagi támogatás

A verseny céljainak megvalósítása jelentős költséggel jár. Az autó, annak felkészítése, a szükséges felszerelések beszerzése, üzemanyag, autópálya díjak, kompátkelések, biztosítások, és az egyéb kiadások jelentős összegeket emésztenek fel.

Emiatt alapvetően anyagi támogatásra lenne szükségünk, de nagy köszönettel fogadunk minden „természetbeni” segítséget is.

Mivel ez a futam jóval szerényebb költségvetésű, mint a Párizs-Dakar verseny, nem kell feltétlenül milliós vagy több százezer forintos támogatásra gondolni! Mi a kisebb  (néhány ezer vagy tízezer forintos) összegeknek is nagyon örülünk!

Akár magánszemélyként is lehet bennünket támogatni! Ha kapunk fényképet, azt a támogató nevének megjelölésével feltesszük a honlapra, és a fényképről készült matrica felkerül az autó oldalára is.

 

2. Felszerelések biztosítása

Szükségünk lesz speciális sivatagi levegőszűrőkre, tartalék kerékgarnitúrákra, emelőkre, homokvasakra, szerszámokra, kompresszorra, tartalék alkatrészekre, üzemanyagkannákra, vizeskannákra, navigációs rendszerre, műholdas telefonra, CB rádióra, és tábori felszerelésekre.

 

3. Jótékonysági adományok

Tekintettel arra, hogy a futamnak kiemelkedő jótékonysági célja van, gyógyszereket, gyógyászati eszközöket, játékokat, focilabdákat, sportszereket, tanszereket, élelmiszereket, egyéb céges ajándékokat (reklámtollak, jegyzetfüzetek, pólók, baseball sapkák…) szívesen fogadunk és vállaljuk, hogy ezeket eljuttatjuk mauritániai, illetve mali gyermekeknek, családoknak, iskoláknak, kórházaknak és árvaházaknak.

 

 

A szponzorációért cserébe az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk felajánlani támogatóink részére:

  

Matricázás:

Megállapodás szerint kijelölt helyen, illetve a támogatás mértékétől függően céges matricák, logók és elérhetőségek elhelyezése az autónkon.

Magánszemélytől kapott támogatás esetén a szponzor fényképét felmatricázzuk az autónkra, a nevét és a képét pedig természetesen feltüntetjük a honlapon is.

Reklámfelület van bőven!

 

Reklámfelületek az autón:


 

 

 

Fényképek:

Az út során vállaljuk reklámcélra is felhasználható, a szponzor logóját kiemelten ábrázoló fényképek készítését, melyet támogatóink mindenféle korlátozás nélkül jogosultak felhasználni. Fotózáskor és filmezéskor vállaljuk céges logós ruhadarabok viselését is.

 

Honlap illetve Blog

A honlapunkon és a blogunkban magánszemély támogató esetén a nevét és fényképét, céges támogató esetén logóját, elérhetőségeit és a weboldalára közvetlen elérést biztosító linket helyezünk el.

Blogunkban a futam alatt folyamatosan hírt szeretnénk adni magunkról. Terveink szerint nem csak szöveg, hanem fotó- és videó-beszámoló formájában is tudósítjuk a velünk történt dolgokat.

A honlap, illetve blog elérhető a Budapest-Bamako hivatalos honlapjáról is. Mivel a csapatok nagyon kis része (kb. 10 %-a) rendelkezik webes elérhetőséggel, ezért a honlapunk, illetve blogunk látogatottsága várhatóan elég nagy lesz, ami a csapatunk szponzorainak kiemelt figyelmet, széles körű megjelenést, ismertséget jelent.


Ha felkeltettük Ön, illetve cége érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

 

A csapat szponzorai

A csapatot segítő személyek és csoportok

A bejegyzés trackback címe:

https://desert-fox.blog.hu/api/trackback/id/tr651405169
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.
Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.

Copyright © 2009. Desert Fox
Minden jog fenntartva!


süti beállítások módosítása