Menu

Desert Fox Team



    A csapat logója:

Fotógaléria

Támogatók

Támogatók jelentkezését várjuk!

























Adományokat elfogadunk - segítsen, hogy segíthessünk.

1. Gicica (Webdesign/kapcsolat)

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Egyéb

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox. Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.



KÖSZI MINDENKINEK!!!

2010.02.10. 00:55 - Desert Fox

Köszönjük a szponzorainknak a támogatást, a barátainknak, ismerőseinknek, kollégáinknak a segítséget, az iskolásoknak a sok összegyűjtött tanszert, és nem utolsósorban a családjainknak, hogy végig mellettünk álltak, és segítettek mindenben, hogy célunkat elérjük és a Budapest-Bamako Rally eredeti szellemiségéhez híven elguruljunk Bamakóig és közben adományokat adhassunk át a rászorulóknak.

KÖSZI MINDENKINEK!!!

Köszönjük, hogy ilyen sokan követtétek a blogunkon keresztül a kalandjainkat! Hazaérve megböbbenve láttuk, hogy az oldal látogatottsága elérte a 7000-et, és a napi látogatottság 150 és 200 között mozgott! Az oldalletöltések számának csúcsa pedig 519 db volt egy nap alatt! Ez nem semmi! Köszönjük az érdeklődést! Reméljük, hogy mindenki talált a honlapunkon / blogunkban számára érdekes leírásokat, új információkat, és talán kedvet is kapott arra, hogy elinduljon a Budapest-Bamako Rallyn.

Üdvözletünket küldjük a többi bamakós csapatnak is, akik hozzájárultak, hogy egy jó hangulatú, élménydús kalandban legyen részünk. Nagyon sok jó fej embert ismertünk meg, és reméljük, hogy még összefutunk valamikor! A veszprémi csapatokkal biztosan fogunk egy kis wellcome-partyt rendezni! :-) Azt hiszem, hogy Veszprém városa is büszke lehet, mert a 6 veszprémi csapatból 5 lement egészen Bamakóig. Figyelembe véve, hogy összesen kb. 40 csapat ért be az eredeti célba, ez nem rossz arány!

A főszervező Polgár Andrásék már javában készülhetnek a perekre, amiket több csapat is indítani fog ellenük, mivel jogtalanul még akkor is követelték az induló csapatoktól több címen is a pénzeket, amikor már tudták, hogy a rally hivatalosan nem fog Bamakóba menni. A többi csapat nevében is küldjük nekik szeretettel az FLM-től a "Megtalállak még" című számot!

Hamarosan feltesszük az út során készített képekből a válogatást is a képtárba, csak egy kicsit szelektálni kell a több ezer fénykép közül. A videóból is szeretnénk néhány részletet elérhetővé tenni a honlapon. Tehát érdemes lesz még néha visszanézni a honlapunkra! :-)

Többen is rákérdeztek már, ezért azt tervezzük, hogy tartunk egy élménybeszámolót is, melyen filmvetítés és képnézegetés is lesz, továbbá személyesen fogjuk a kalandjainkat elmesélni, és jól kidumcsizhatjuk a témát. Részleteket később közlök majd itt a honlapon.

A Desert Fox csapat nevében:

Szabó Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://desert-fox.blog.hu/api/trackback/id/tr851744540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pzozo 2010.02.16. 22:28:35

Szia Tomi! mióta itthon vagytok, legalább annyi élményt olvasok mint út közben... Egyébként: még jó hogy van vagytok mint honlap: a Bp-Bamako hivatalos nem elérhető... coming soon... , eltűnt, na hová lett? várjuk a fejleményeket.
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.
Internet Explorer böngésző esetén a megfelelő megjelenítés nem garantált.

Copyright © 2009. Desert Fox
Minden jog fenntartva!


süti beállítások módosítása